Ziyaretçi Defterine YazZiyaretçi Defterine Yaz:

nisa     04 Şubat 2016 00:12 | istabul
merhabalar..
son sınıf ilköğretim matematik öğrencisiyim okulumda bu dönem tez konusu bulup tezimi hazırlamam gerekiyor acaba yardımcı olabilir misiz? ya da sizin sitenizde matematik makaleleri adlı kısımda bir kaç matematik ile ilgili makaleler gördüm onları tez konusu olarak değerlendirebilir miyim? en kısa zamanda dönerseniz çok mutlu olurum. ilğiniz için teşekkürler.

rumeysa     09 Kasım 2015 22:06 | kastamonu
505432galatasaray
Hocam size birşey soracağım.
Şimdi,geçen sene sınıf öğretmenim bana çalışma programı hazırladı.Yaklaşık 6 aydır bu programa uyuyorum.(mazeret olmadığı sürece)Bütün derslerimin ortalaması 90 ve üzerine çıktı fakat matematik aynı yerde.Örneğin geçen seneki deneme sınavında 700 tam puanda 512,00 yapmıştım.Şuan 700 tam puanda 600,00.Nedense her deneme sınavında 16 doğru 4 yanlış çıkıyor matematikten.Konuları kavrıyorum,öğretmen ders anlatırken bende yorum yapıyorum ama soruları tek başıma çözerken yarısını yapıp yarısında takılıyorum.Teog'a az kaldı ve sorunlarımı oturtmak istiyorum.Ne yapmalıyım hocam?

Ahmet SARI     06 Şubat 2013 22:24 | İzmir
BeğenilmeBeğenilmeBeğenilmeBeğenilmeBeğenilme
Siteniz çok başarılı olmuş. Tebrikler ve iyi çalışmalar.
Ahmet SARI
www.kursarsivi.com

Zelal     02 Aralık 2012 17:56 | Ankara
BeğenilmeBeğenilmeBeğenilmeBeğenilmeBeğenilme