İletişim ve Konaklama

Adres: Necatibey Caddesi No:8/131 Sıhhiye / ANKARA

Tel: +90(312) 433 73 84

Web Sayfası: www.matder.org

1. Şehir dışından gelen katılımcıların yol ve konaklama masrafları kendilerine aittir.

ULAŞIM

Ankara Şehirlerarası Otobüs Terminali’ne (AŞTİ) dolmuşlar ile 20 dakikalık mesafede bulunan Bilfen Özel Çayyolu Liseleri Eskişehir yolu üzerinde Koru Mah. 2620 Sok. No:5 Çankaya/ANKARA adresinde bulunmaktadır. Ayrıca Çayyolu metro istasyonuna 10 dakikalık yürüme mesafesindedir.

KONAKLAMA ÖNERİLERİ

T.C. M.E.B ANKARA OTELCİLİK VE TURİZM MESLEK LİSESİ UYGULAMA OTELİ

Ankara Merkez Yenimahalle İlçesi Beşevler semtinde olup, Hava alanına 35 dak. (40km) Şehirler Arası Otobüs Terminaline 5 dak (2km), demiryolu ulaşımı için Ankara Gar’ına 5 dak. (2km ) uzaklıktadır. Otele Ulus ve Kızılay’dan Metro ve Ankaray ile rahatlıkla ulaşılabilir. Her ilden düzenli Ankara Otogarı tren garı ve havalanına ulaşım mevcuttur.

Bahriye Üçok Cad. No:2 Beşevler Yenimahalle -Ankara

Tel. : 0312-212 66 27

Fax : 0312-222 17 41

BAŞKENT ÖĞRETMENEVİ