2007 Bildiri Şekli

BİLDİRİ YAZIM KURALLARI
Bildiri hazırlamada aşağıdaki kurallara uyulmalıdır:
a.) Sayfa düzeni; bildiri örnek kalıbında belirtildiği gibi olacaktır. Buna göre. Kağıt boyutu A4, Üst ve alt boşluklar 2.5cm, sol boşluk 3.3cm ve sağ boşluk 2.2cm olacaktır. Sayfa numaraları, sayfanın sağ alt kısmında yer almalıdır. Satırlar arası 6nk olacaktır.

b.) Paragraf düzeni; başlıklarda 12 punto “Ariel”, yazı paragrafları, 11 punto, normal “Times New Roman” font kullanılacaktır. Paragraflar arasında bir satırboşluk bırakılacaktır. Başlıklar;
 1. Birinci Başlık
 1.1. İkinci Başlık gibi.. olacaktır.

c.) Resim ve tablolarda; şekil numaraları şeklin altına, bölüme bağlı olarak verilecektir. Örneğin Şekil 1.3 gibi. Tablo isimleri tabloların alt kısımlarına Tablo 1.6 gibi yazılacaktır.

d.) Kaynaklar, kaynağa atıf yapılan yerde parantez içinde gösterilecektir. Metin sonunda da alfabetik sıra ile yazılmalıdır.

e.) Dış Kapakta serbest büyük puntoda KONU yazılacak. Alt kısma bildiriyi hazırlayanların adı soyadı, e-posta adresi ve telefon numarası yazılacaktır.

BİLDİRİ GÖNDERME
Bildiri göndermek için lütfen kayıt kısmından kayıt olunuz. Ve bildirinizi istenilen yazım kuralı ile hazırlanmış şekilde Bu e-Posta adresi istek dışı postalardan korunmaktadır, görüntülüyebilmek için JavaScript etkinleştirilmelidir adresine konusuna “Bildiri konunuzu ve Adınızı” yazarak ek olarak gönderiniz.